Mariska Mathon

Kent 1 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mariska Mathon en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Mariska Mathon heeft 14 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Pff, pas in de goudsmedenklas aan de Hillevliet was het echt leuk, super toffe klas en zelfs een paar grappige/gezellige leraren.

  Pff, pas in de goudsmedenklas aan de Hillevliet was het echt leuk, super toffe klas en zelfs een paar grappige/gezellige leraren. Daar leerde ik tenminste echt wat en heb er zelfs een klas overgeslagen. De 2 jaar daarvoor aan de Olympiaweg en Klamdijk heb ik volgens mij echt voor niks gedaan, stomme klas, stomme lessen (b.v. een heks die blokjes warm en koud in een ketel water gooit en dan kijken of dat water warmer of kouder wordt... dat was dan wiskunde... zucht), en een doolhof van een gebouw!

  Olympus college, 1993

  Geweldige tijd gehad, ik zou het zo weer over doen.

  Geweldige tijd gehad, ik zou het zo weer over doen. Vooral de schoolreisjes naar haamstede (3 hele dagen), s`nachts in het bos voor het dierengeluidenspel, lig je daar in het donker in een bramenstruik een kikker na te doen... en natuurlijk die eeuwig duurende speurtocht duin op en af. Ik ben later met Estella nog een aantal keer terug geweest maar je kan dus gewoon in 1 of 1,5 uur naar het strand lopen... Ook de uitstapjes naar kinderboerderij, dierentuin, musea, gymles op de speelweide, en "werk" week waren super.

  De Akkers, 1984

  ?