Mariska Hakkenberg van Gaasbeek

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mariska Hakkenberg van Gaasbeek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Mariska Hakkenberg van Gaasbeek heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Facility Management Hier een erg leuke tijd gehad en vrienden voor het leven ontmoet.

  Facility Management Hier een erg leuke tijd gehad en vrienden voor het leven ontmoet. 1e jaar microbiologie echt vreselijk het vak schijnt nu ook niet meer te bestaan, 2e jaar de werkstage vonden weinig een succes, 3e jaar gekozen voor het internationaal semester erg leuk en natuurlijk als topper Londen, 4e jaar afstuderen/inhaal race/keuze vakken halen kortom je punten totaal rond krijgen. Ondanks dit allemaal veel gezellige uurtjes in spare-time en later xieje. In xieje ook als afsluiter een afstudeerborrel gegeven. In het weekend was de bierkelder de stamkroeg, was ook erg leuk. Op dit moment werk ik voor de overheid en heb het goed naar mijn zin!

  Haagse Hogeschool, 1997

  Dat is lang geleden het startblok! Na het startblok uiteraard de middelbare school, toen de MEAO en daarna de HBO-opleiding Facility Management.

  Dat is lang geleden het startblok! Na het startblok uiteraard de middelbare school, toen de MEAO en daarna de HBO-opleiding Facility Management. Na vier jaar afgestudeerd en heb nu een erg leuke baan.

  Obs het Startblok, 1979

  Dobbe/Meander tijdens de naamsverandering zat ik op deze school.

  Dobbe/Meander tijdens de naamsverandering zat ik op deze school. Het meeste is mij de staking en de sportdag bijgebleven. Voor de staking heel vroeg met de trein richting school, om de school dicht te ritzen(letterijk en figuurlijk). Voor de sportdag tot in de nacht met een groep in ons 'studentenhuis' alle voorbereidingen voor de volgende dag treffen, zodat we wel de orginaliteitsprijs moesten winnen, not.

  de dobbe, 1991

  ?