Mariska deHaan

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mariska deHaan en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Mariska deHaan heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Zie bij Mendel College....

  Zie bij Mendel College.

  2004, Mariska deHaan

  Ik kwam in 5V op school. Erg s...

  Ik kwam in 5V op school. Erg spannend: gelukkig gelijk werkweek, dus dat maakte het allemaal wat makkelijker. Gezelligste les was Duits bij Van Kleunen. We hadden een klein klasje (o.a. Monique Bomers, Gea Peters, Stephan Leseman en Eric/k ???) en daar zijn heel wat heftige discussie gevoerd (niet perse in het Duits) met name over de rechten van de vrouw! Ik herinner me de waanzinnig gave ketting met uil van mevrouw Simones: heb mijn ogen er nooit vanaf kunnen houden, want ik spaarde uilen (nog steeds!). Heb ook heel wat truien gebreid tijdens tussenuren. Monique ook, geloof ik. En verder heb ik mijn echtgenoot hier ontmoet: Stephan Leseman! (jawel: het is weer aangeraakt een paar jaar later)

  2004, Mariska deHaan

  De vierde klas met mevrouw Pet...

  De vierde klas met mevrouw Peters: veel planten, wandelende takken, losvliegende vogels in de klas (parkieten?) en ik dacht dat er ook een kooi was met is mede de oorzaak van mijn interesse voor alles wat groeit en bloeit. Hoewel ik ook erg dol was op juffrouw Kuipers. En meneer Campfens was ook leuk.

  2004, Mariska deHaan
  ?