mariska albrecht

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van mariska albrecht en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  mariska albrecht heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  vanaf groep 3 dagelijks ook in de vakanties gepest worden dat is de grootste herinering.

  vanaf groep 3 dagelijks ook in de vakanties gepest worden dat is de grootste herinering. pijn en verdriet is alles wat die school me heeft gegeven. het liefst wil ik niemand ooit nog zien van die klas behalve mischien lieke of marlies of loek maar verder niemand ik wil ook nog even de leraar van groep 3 bedanken dat die even aan de hele klas vertelde dat het van mij kwam bedankt kutwijf

  de Hazesprong, 1992

  het was maar een jaar maar erg gezellig leuke klasgenoten en een heel goede vriendin overgehouden en ook weer kwijt geraakt bij een ongeluk sophie zal je missen.

  het was maar een jaar maar erg gezellig leuke klasgenoten en een heel goede vriendin overgehouden en ook weer kwijt geraakt bij een ongeluk sophie zal je missen

  ROC-Regionaal Opleidingen c..., 2005

  een rot tijd door de klas die mij niet accepteerde, behalve een paar leerlingen en die weten wel wie ik dan bedoel.

  een rot tijd door de klas die mij niet accepteerde, behalve een paar leerlingen en die weten wel wie ik dan bedoel. verder een goede en gezellige school vooral de rook groep was altijd erg gezellig ook al kwam ik er later achter dat maar twee of drie mensen van die groep ook echt aardig waren in plaats van back stabbers maar dat maakt niet uit ik leef in de toekomst niet het verleden. en natuurlijk de leraren waar ik veel steun aan heb gehad in moeilijke tijden nogmaals bedankt daarvoor. en tja school liefdes iedereen weet dat ze er waren iedereen weet dat ze niet blijven en daar laat ik het bij.

  ssgn, 1999

  ?