Marisa van Mastrigt

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marisa van Mastrigt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marisa van Mastrigt heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Juf.

  Juf. Boersma, juf Tournooy, Musterd, Burgman, Wiersma en Lawende. Mijn vriendinnen waren Berna van Bergeijk, zij woonde ook bij mij in de straat, mijn hartsvriendin Ellen van de Boomgaard, met wie ik nog steeds contact heb en tuurlijk Barbara Kamp, Jacqueline Dumoulin en Karin v.d. Meulen. Voor de rest kan ik me de weekafsluiting in de hal goed herinneren, het liedjes zingen in klas 6 en 5 (denk ik). Mijn vriendjes herinner ik me ook nog goed. Jaren ben ik verliefd geweest op Bertje Bartelings en we hebben zelfs verkering gehad, hoewel dat niet echt veel voorstelde. Ruud de Vries en Erik Kannegieter waren ook favoriet. Ze werden altijd het eerste gekozen met gym. Ik heb overigens de hele 6e klas in mijn poezie album laten schrijven.

  De Wentelwiek, 1966

  Geschiedenis van Posthumus, vooral niet spieken! Nederlands van Povel, met zijn fluwelen cape.

  Geschiedenis van Posthumus, vooral niet spieken! Nederlands van Povel, met zijn fluwelen cape. "Duffie" de hond van Van Treuren. Gymlessen in de Walburghal. Vriendjes.... in de 1e klas Peter Goudswaard, lange blonde haren, hij had op kamp meteen mijn aandacht. Een grote en goede vriend met wie ik veel gelachen heb is Ben de Graaf. Ik zie hem nog steeds. Uiteindelijk ben ik verliefd geworden op Wim van Mastrigt, met wie ik ook getrouwd ben. Mijn vriendinnen waren Marijke de Nekker, Letta Lagendijk, Mariska 't Hart. Van de jongens herinner ik met Tony Folkers, die trouw mijn natuurkunde opdrachten maakte (ik ben hem nog dankbaar!), Frans Vendeloo (was toen motorgek), Patrick van Rijn, Ruud de Vries. Ik kan me ook nog een hele leuke stapdag(avond) herinneren met Ben de Graaf en geschiedenisleraar De Weijze in Scheveningen. Ben moest toen de volgende dag de ronde van Zwijndrecht/Zwijndrecht fietsen, weet niet meer hoe dat afgelopen is.

  Openbare Scholengemeenschap..., 1973

  ?