Marion Vliegen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marion Vliegen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Marion Vliegen heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Gezamenlijk overblijven in de aula (kinderen die niet in de buurt van de school woonden), waarna ook moest worden afgewassen.

  Gezamenlijk overblijven in de aula (kinderen die niet in de buurt van de school woonden), waarna ook moest worden afgewassen. Schoolkamp in Valdieu met leraar 'Barkie' (=Barkenhuijsen?)

  2004, Marion Vliegen

  Schoolkamp in Ovifat met spannende avondspeurtochten.

  Schoolkamp in Ovifat met spannende avondspeurtochten. Eerst op Dependance in Scharn gezeten, daarna Akerpoort. Tussen de middag snoep kopen en losse sigaretten in favoriet snoepwinkeltje vlakbij. Laatste jaren op Grote Gracht. Geweldig gebouw met bovenin kantine (met Mia!) . Ernaast lag handenarbeidlokaal waar ook examens werden afgenomen. Provence-reis met de bus. In YMCA jeugdherberg gelogeerd. Nog bekende leraren: Reiters, Cox van gym en Cox van wiskunde, Kolle, Sondagh, Damhuis en natuurlijk conrector Sprokel. Hele leuke concierge op Grote Gracht: Devens? Op vrijdagmiddag was het prettig dat de school dicht bij het Vrijthof lag.

  2004, Marion Vliegen
  ?