Marion Visch

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marion Visch en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Marion Visch heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Er was daar een juffrouw van voor Engels en die kon geen les geven.

  Er was daar een juffrouw van voor Engels en die kon geen les geven. Zij maakte de fout dat ik mijn certificaat toets al hed gemaakt terwijl ik nog mondeling moest doen. Maar ik was al geslaagd voor mijn certificaat. Zij wilde ervoor zorgen dat ik dus uiteindelijk mijn diploma niet zou krijgen. Maar mijn mentor vond dat het haar eigen schuld was en ik dus wel gewoon mijn diploma kreeg. Ook omdat ik hem gewoon verdient had na die twee moeilijke jaren. Pech voor haar dus.

  2004, Marion Visch

  Van deze school weet ik alleen dat ik hem vrij makkelijk ben doorgelopen.

  Van deze school weet ik alleen dat ik hem vrij makkelijk ben doorgelopen. Mede dankzij meneer Bosman en Barry. Met meneer Bosman kon ik de eerste twee jaar goed praten als ik problemen had. Na die twee jaar ging hij echter van school. Dat vond ik wel jammer. Daar voor in de plaats kwam Barry bij ons op school en zonder dat hij het merkte nam hij voor mij de rol van meneer Bosman over. Echt twee schatten van leraars.

  2004, Marion Visch

  De leukste herinneringen heb ik aan juffrouw Harriette uit klas 1, aan meneer de Kinderen uit klas 2, juffrouw Holstein uit klas 3 en aan juffrouw Bolk uit klas 4.

  De leukste herinneringen heb ik aan juffrouw Harriette uit klas 1, aan meneer de Kinderen uit klas 2, juffrouw Holstein uit klas 3 en aan juffrouw Bolk uit klas 4. In de 4e klas speelde zij altijd op de gitaar. En dat was altijd leuk. Ik weet nog dat ik met de suprise haar had en toen ging ze op de gitaar het gedichtje zingen. Dat is mij eigenlijk het meeste bij gebleven. Juffrouw Harriette, juffrouw Holstien en meneer de Kinderen vond ik gewoon hele aardige leerkrachten.

  2004, Marion Visch
  ?