marion versluis

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van marion versluis en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  marion versluis heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik weet nog wel dat ik in groep 4 ging verhuizen, en dat wilde ik helemaal niet.

  ik weet nog wel dat ik in groep 4 ging verhuizen, en dat wilde ik helemaal niet.

  Juliana van Stolbergschool ..., 1973

  rene, lizette,liesbeth en caroline: volgens mij woonden zij allemaal in barendrecht, ik ging wel eens mee met liesbeth en caroline op de fiets naar b'drecht.

  rene, lizette,liesbeth en caroline: volgens mij woonden zij allemaal in barendrecht, ik ging wel eens mee met liesbeth en caroline op de fiets naar b'drecht. jan kuipers kan ik me ook nog wel voor de dag halen. en men. kalisvaart zei altijd heel streng "ga heen en zondig niet meer" en dat deed ik dan ook altijd. marion heil

  Meyenhage-Slinge M(ULO), 1981

  heb t maar n jaar volgehouden, ging met jolanda (badel? of bladel?)om, ben mijn klassenfoto helaas kwijt geraakt, en vond hans heel leuk, weet ik nog wel.

  heb t maar n jaar volgehouden, ging met jolanda (badel? of bladel?)om, ben mijn klassenfoto helaas kwijt geraakt, en vond hans heel leuk, weet ik nog wel. maar er waren er nog meer die hem leuk vonden. marion heil (1982 of 1983)

  St. Montfort, 1982

  ?