marion van Gelder

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van marion van Gelder en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  marion van Gelder heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik ben in de 3e klas op deze s...

  Ik ben in de 3e klas op deze school begonnen,want ik kwam van de Bruchschool. Maar we hadden een leuke tijd en een leuke klas.We zijn ook met de fiets nog naar de Piramide van Austerlitz geweest.Ik zag de naam van Alwin Seegers en Rosalien de Graaf (leuk).Verder ken ik nog Kees v.Vaneveld Twan Spape, zeker niet te vergeten Ronald Keesmaat altijd onze nuchtere jongen. Miranda Bovendorp en Rini Meijer hingen er in mijn ogen een beetje bij.Verdere namen Jolande Geerlings, Astrid van Latum, Nel Walter, Helga Dijkstra, Jose van Tienen, Corry Molenaar, Jeroen Akersloot,Anitha Pasanea,Christa van Batenburg,Ine Teuben,Yvonne Swertz, Luuk ter Braake,Ruud Suweijn, Janny Koning,Annelies van Pel,en Sonja Beekveld.Dit waren in iedergeval mijn klasgenoten in de 4e klas van de Mavo.Met Judith Hartman ben ik ook nog vriendin geweest. We hebben samen nog een tocht op de brommer ondernomen richting Hilversum,gewoon voor de lol.Ik heb ook al een hele tijd geleden gelezen in de krant dat onze leraar scheikunde (Otto Abbas) is overleden.

  2003, marion van Gelder

  Ik weet nog goed dat ik me in ...

  Ik weet nog goed dat ik me in ging schrijven bij de Mr.A.Bruchschool. We werden ontvangen door Dhr. Brandse.Hij liet de school zien, en er was een voliere in de gang met parkieten.Zo'n parkiet heb ik ook thuis zei ik. Dit kreeg ik bij de uitreiking van mijn diploma 3 jaar later weer te horen. Wereldvent, maar super streng. En dan Dhr. Spier (natuurkunde) die kon er ook wat van.En Dhr. van der Molen, die kon het lesuur altijd interessant maken. Met handenarbeid kregen we altijd echt van die meidendingen (trappelzak maken, beertje breien, merklap maken) ik ben de naam van de lerares kwijt maar die was wel aardig. Roos Brands was een van mijn klasgenootjes, die kom ik in Hoofddorp nog wel eens tegen.Na die drie jaar ben ik overgestapt naar de Gerhard Mavo, zoals de meesten uit onze klas.

  2003, marion van Gelder

  Ik viel nooit zo op in de klas...

  Ik viel nooit zo op in de klas. Marieke Hartgerink en Annemieke van der Graaf waren mijn vriendinnen. Van de jongens weet ik niet meer zoveel. Andere klasgenoten waren Betty van Wonderen, Joke Lam, Carolien Beukman, Dorothee Plantenga, Paula de Vries en Annemieke van der Velde. Deze namen heb ik uit mijn poeziealbum. Mijn eerste album is op school zoekgeraakt misschien komt het nu nog boven water (wie weet).

  2003, marion van Gelder
  ?