Marion Stols

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marion Stols en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marion Stols heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik herinner mij de grote glijbaan die op bijzondere dagen in het speellokaal werd uitgezet.

  Ik herinner mij de grote glijbaan die op bijzondere dagen in het speellokaal werd uitgezet. Van de juffen herinner ik mij nog Mw. Keizer, Mw. Hamer, Mw. Doorgeest en Mw. Zalm (die was volgens mij heel streng)

  De sneeuwbesschool, 1954

  de 1e klas met mw.

  de 1e klas met mw. Sallée en de 4e en 5e met juffr. Van Leeuwen incl. de onvermijdelijke leren jas. Ik heb nog een schoolfoto uit 1962 en een aantal foto's van schoolreisjes naar de waterleiding duinen. Schoolvriendiinnen uit die tijd: Elsje Beesemer, Elly Abas, Elly Mohl, Renske Peters enz.

  Hoofdwegschool, 1957

  Natuurlijk herinneringen aan de korte rokken-drama's.

  Natuurlijk herinneringen aan de korte rokken-drama's. Alle meisjes naar de aula, daar werd ons verteld hoe kort een rok mocht zijn, persoonlijk gedemonstreerd door jffr. Van Dijk (op het podium). Ook herinneringen aan het jaarlijkse klassetoernooi, met als afsluiting 's avonds feest met onvermijdelijk "Het Confetti Combo" zo'n bandje dat van alles speelde van Engelse wals tot Beatles enz. Heb nog een klassefoto van 4C uit 1968 gevonden. Schoolvriendinnen uit die tijd: Charlotte Hermes, Henriëtte van Wijk en Carla Spillenaar.

  Dr. A. Plesmanschool, 1963

  ?