Marion Smit

Kent 3 personen

Gehuwd
Woont in Amsterdam

  Bekijk het volledige profiel van Marion Smit en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marion Smit heeft 0 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke school, vooral het laatste jaar dat we nog maar uit twee klassen bestonden.

  Leuke school, vooral het laatste jaar dat we nog maar uit twee klassen bestonden. Hadden leuke klasseavonden met muziek en danswedstrijd.Deden spelletjes in de gang boven toen we op de Havikslaan/Nachtegaalstraat zaten. Kan me nog goed juffrouw Franken? herinneren, dhr. Termaat en in de 1e klas Dhr.van Dijk of Dijkstra, hij gaf Duits en fysica en ik geloog ook Nederalds. Hem kwam ik later weer tegen bij het SGN toen ik daar naar toe ging.

  Adema van Scheltemaschool, 1965

  Wat ik nog herrinner is de vervelende handwerklessen, onze leraar Duits dhr.

  Wat ik nog herrinner is de vervelende handwerklessen, onze leraar Duits dhr. Bezemer, geen vrolijke man en Aardrijkskunde dhr. Lifman, die moest alleen maar om zijn eigen grapjes lachen maar niet die van ons. We hadden een leraar Engels, naam ben ik even kwijt, die een boek had geschreven, heb ik wel gelezen maar ik vond het toen niet zo bijzonder. Wij hadden een heel klein mannetje als geschiedenis leraar, wel aardig, kon niet zo goed orde houden.

  Scholengemeenschap Noord (SGN), 1968

  ?