Marion Ploeger

Kent 1 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marion Ploeger en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marion Ploeger heeft 8 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb leuke herinneringen aan de Herman Gorterschool.

  Heb leuke herinneringen aan de Herman Gorterschool. Namen die ik me nog herinner zijn Linda Teer, Helga Smit, Margo Smit, Michel Barette, Hans Gravesteijn, René Kramer, Johanna Smit, Monique Bas, Tineke Kramer, Alie Thijseling, Dirk Bakker enz. Ik heb later nog met m´n zus Astrid in een combinatieklas gezeten. Ik was een late leerling en zij een vroege. Herinner me inderdaad meneer Vet nog en ik dacht dat ze juf Fabel heette, een heel lieve oude dame. En later kregen we er nog een juf bij, een jonge (ben haar naam kwijt), die vond ik ook heel lief. Meester de Regt, rookte in de klas, hij nam altijd heeeeel lange halen en dan kwam en bij wijze van spreken en kwartier later nog rook uit z´n mond.

  Herman Gorterschool (Voorhe..., 1966

  Zie verhaaltje MAVO Goudastraat.

  Zie verhaaltje MAVO Goudastraat.

  Mavo 't Veer, 1973

  Heb eerst op de Goudastraat gezeten, hele leuke tijd.

  Heb eerst op de Goudastraat gezeten, hele leuke tijd. Daarna zijn we naar de Kerkstraat verhuisd, was ook een leuke tijd. Ik deed er in de 4e niet veel aan, vond alles leuker dan school, dus ben toen terug gezet naar de 3e. Had veel vriendinnen, Marjon en Els de Boer, Ineke van Haeften, Tineke Kramer, Karina Koekoek, Hetty van Leeuwen. We gingen altijd met een groep om Gerrit Dil, Onno en Milo de Klonia enz. Hetty en Marjon kom ik zo heel af en toe nog wel eens tegen. Namen die me nog te binnen schieten zijn: Arjan Roos, Dirk Roos, Marina Oord (kom ik ook nog wel eens tegen), Hans Gruys (woont bij mij in de Westerwatering), Nic de Groot, Karin Roedema, Pim ...., Petra v.d. Linde, Annemieke Crok, Frank en Edwin Kee. Van de leraren staan me nog bij: mevrouw Bartstra, juf Douma, meneer van Laar (hebben we best gepest, later realiseerde ik me dat het eigenlijk een schat van een man is), Cor Dorsman (kon best een hatelijk figuur zijn). marionploeger11.hotm****

  MAVO / MULO, 1973

  ?