Marion Nieudorp

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marion Nieudorp en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marion Nieudorp heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Las het verhaal van Tom Wensink.

  Las het verhaal van Tom Wensink. Samen met Tom, Loek Touw, Marja Schroter en vele anderen een leuke tijd gehad. Met name in de vijfde en zesde klas. Ik woonde in het Lamgroen en werd regelmatig door de heren Wensink en Touw opgehaald om naar school te gaan. De jaarlijks terugkerende schoolfeesten met toneelvoorstellingen in gebouw de Willemstraat waren iedere zomer een hoogtepunt. Twee jaar geleden ben ik met mijn dochter in de Bezemstraat geweest. Helaas is de school nu afgebroken, maar de herinneringen blijven bestaan. Ik zou het erg leuk vinden om weer oude maatjes van toen te ontmoeten en herinneringen op te halen. Ook de leraressen Stuurman en van Uijthoven staan bij mij nog vers in het geheugen. De heer lLans is in 1972 bij mijn huwelijk aanwezig geweest, wat voor mij heel bijzonder was.

  K. ter Laanschool, 1958

  Kwam in 1967 in drie MMS op het toenmalige LMC.

  Kwam in 1967 in drie MMS op het toenmalige LMC. Was oergezellig met allemaal meiden in de klas. Wanner een van ons trubbels had met o.a. docent engels de heer Grootscholten, stonden we met zijn allen als een blok achter het "slachtoffer". Ik herinner mij veel namen van klasgenoten, waaronder: Monique Uytdehaage, Ankie van der Togt, Marlies van Soest, Myra d'Hont , mijn vriendin Lucy Loomans en nog veel meer. Een van de hoogtepunten voor mij was in 1969 onze reis naar Londen met o.a."Smitje" en Frans v.d.Horst als begeleiders. Meiden laat wat van je horen, kunnen we heerlijk een keer herinneringen ophalen.

  Interconfessioneel Makeblij..., 1967

  ?