Marion Merkelbagh

Kent 2 personen

MARRIED
Woont in Maastricht

  Bekijk het volledige profiel van Marion Merkelbagh en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Marion Merkelbagh heeft 3 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  ik kan mij hierover niet meer zo veel herinneren, wel weet ik dat we eens een toneelstukje hebben opgevoerd, ik was daarin elfje.

  ik kan mij hierover niet meer zo veel herinneren, wel weet ik dat we eens een toneelstukje hebben opgevoerd, ik was daarin elfje.

  2008, Marion Merkelbagh

  ik herinner mij nog zr.

  ik herinner mij nog zr. Pukkie,mw. Jenissen, hr. pelzer. Mijn vriendin toen was theo v. Bergen, marion berghmans.Marion en ik zijn samen in 1970 begonnen bij de Belastingdienst, alwaar ik nog altijd werk. De enige die ik vaker tegen kom is thea en Judith Beckers. Wij hadden en leraar waar wij allemaal verliefd op waren, helaas zijn naam ben ik vergeten. Tijdens de reunie enkele jaren geleden kwam ik bijna al mijn klasgenootjes van de examenklas weer tegen, heel leuk.

  2007, Marion Merkelbagh

  Ik heb hier 4 jaar op school gezeten, toen zijn wij naar malpertuis verhuist.

  Ik heb hier 4 jaar op school gezeten, toen zijn wij naar malpertuis verhuist. wat ik mij nog herinner is annemie??, marijke van hoorn

  2007, Marion Merkelbagh
  ?