Marion Mars

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marion Mars en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marion Mars heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik kan me goed herinneren dat ik erg verliefd was op Ron Bruinenberg, en velen met mij! Ik ging in de eerste klas om met Carla Vreeburg en volgens mij zat Esmeralda er toen ook even op.

  ik kan me goed herinneren dat ik erg verliefd was op Ron Bruinenberg, en velen met mij! Ik ging in de eerste klas om met Carla Vreeburg en volgens mij zat Esmeralda er toen ook even op. Daarna heb ik in de klas gezeten met Sandra Jansen. Ben met haar ook nog naar een andere school gegaan na het examenjaar. Herinner me ook nog heel goed Sandra Zandbergen (die heb ik nog regelmatig gezien.)Aletta kan ik me ook nog herinneren. Mooie tijd die Elzenhof! Geloof dat de leraren in die tijd niet blij met ons waren.....

  De Rijswijkse, 1981

  Toen ik naar die school ging heette het KMBO de Vlietschool.

  Toen ik naar die school ging heette het KMBO de Vlietschool. In die tijd ging ik om met: Esmeralda Ravenstein, Marina Looye (had in die tijd verkering met Nardo), een astrid (wilde graag in dienst)Ik weet wel dat we economie hadden van een leraar die volgens mij wel van een drankje hield. In die tijd waren de spijker tuinbroeken voor jongens erg modern en was er een michel die erg gesteld was op Marina. Ik heb er maar kort op gezeten maar vreselijk gelachen en zeer weinig geleerd. Ik herinner me ook nog Cock Jol, die Duits gaf, maar aangezien wij op zondagavond altijd gingen stappen in de Marathon waren we op maandag bijna nooit bij die lessen aanwezig.

  Vlietschool (M)ULO/ MAVO, 1986

  Wilhelminaoord, werkweek in de zesde klas.

  Wilhelminaoord, werkweek in de zesde klas. Heb vanaf klas 1 tot de 6e klas bij Brenda Kolker en Leo Mok in de klas gezeten. Leo zie ik nog regelmatig in onze stamkroeg maar van brenda heb ik nooit meer wat vernomen.

  dr. Willem drees school, 1975

  ?