Marion Krayvanger

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marion Krayvanger en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Marion Krayvanger heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Favoriete lerares was wel mevr.

  Favoriete lerares was wel mevr. Welborn! . Verder kan ik me nog een duitse leraar herinneren, klikte absoluut niet tussen ons. Dhr. Wilders, gymnastiek, zie ik nog wel eens in het dorp. Natuurlijk Pater van Iersel en (toen nog ) Pater Smid. Van medeleerlingen weet ik alleen Jose de Jong, Willy Rotering(?), Ton Tol, Mei-Ling Knibbe. Nu zie ik op de site weer enkele bekende namen, leuk om te lezen!

  Bernard Nieuwentijt College..., 1968

  Ik zat op de kleuterschool aan de Haarlemmerstraat en de lagere school aan de Korte Prinsengracht.

  Ik zat op de kleuterschool aan de Haarlemmerstraat en de lagere school aan de Korte Prinsengracht. Ik kan mij nog een non op de kleuterschool herinneren, zuster Willibrord(?). Van de lagere school weet ik nog Juf. Meddens, mevr. v.d. Berg, mevr. Brederode, Juf. v.d. Broecke. Van medeleerlingen weet ik nu (met dank aan Gees de Boer) de volgende namen: Mitzi vd Mey, Coby Los, Loes Helmers, Karin Gozeling, Joan Chin, Hanneke Kriek, Maria Tichelaar, Nannie Koopman, Anneke(?) vd Manden, Lucienne Hoenson, Marja Huynen, Carolien Kwantes, Monique Benner, Honey Teo, Annemiek Poelgeest, Martha Bijl, Lenie en Gees de Boer.

  St. Antoniaschool, 1961

  ?