Marion Jorissen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marion Jorissen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Marion Jorissen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Geweldig survivel kamp gehad in 4 HAVO!.

  Geweldig survivel kamp gehad in 4 HAVO!

  2004, Marion Jorissen

  Veel te langzaam naar school fietsen waardoor ik mocht mee liften aan de arm van Tom.

  Veel te langzaam naar school fietsen waardoor ik mocht mee liften aan de arm van Tom. Rick die me zo vaak gered heeft van vreselijke sancties, gefeleciteerd met je kleine! Murf, Tom en Toet zie ik af en toe nog wel eens in de kroeg of op het strand.............nog altijd de strandtent? of weer een ander project gestart? Ik heb een hele goede leuke tijd gehad op de Doorman, van Geffen heeft me voor het leven geschorst van de franse les, ha ha GEWELDIG!

  2004, Marion Jorissen

  Hele leuke tijd gehad, veel gelachen en rondjes om de school gelopen ipv rekenen, bij Sonneveld was dat geloof ik! Vreselijk leuk was de Westside Story als afsluiting in groep 8.

  Hele leuke tijd gehad, veel gelachen en rondjes om de school gelopen ipv rekenen, bij Sonneveld was dat geloof ik! Vreselijk leuk was de Westside Story als afsluiting in groep 8. Helena van der Spek, Inger Breebaart en niet te vergeten Jos en Margreet jeetje wat hebben we het eigenlijk goed gehad! Marc zie ik nog wel eens verder eigenlijk niemand. Waar zijn jullie allemaal gebleven?

  2004, Marion Jorissen
  ?