marion huybrechtse

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van marion huybrechtse en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  marion huybrechtse heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik kwam in de vijfde klas op school bij meneer Smit en weet dat hij van Terschelling kwam en hij hield van zingen.

  Ik kwam in de vijfde klas op school bij meneer Smit en weet dat hij van Terschelling kwam en hij hield van zingen. Ook weet ik dat wij op schoolreis gingen op de fiets naar Ermelo. er zijn maar weinig namen die ik mij herinner:Loes Krol die woonde op her Ireneplein en ik at wel eens bij haar Leny vd wal of ten Ham van de Margrietlaan.OOk herinner ik mij een zekere Barbara die op het Irenplein woonde. Ik woonde op de Irenelaan met mijn broer rene en zusje Sakia.

  2004, marion huybrechtse

  eerst op Spinoza gezeten leuke tijd bij tante Jo en tante Toos.

  eerst op Spinoza gezeten leuke tijd bij tante Jo en tante Toos. Daarna heel veel mee gemaakt in de tijd van anti-psychatrie.nog jaarlijks contact met constance Wouters Nelleke v.d Molen. Een relatie gehad met Theo Sloots en Cor Knoop ook in opleiding. Met het hoofd van Winkler, Nel vh Hof had ik niet een beste relatie, maar toch in 1971 het einddiploma behaald Nu al bijna 29 jaar getrouwd met Hans en wij hebben een zoon Eelco van 24 en een dochter Merel van 22 Ik werk nog steeds in de hulpverlening als ambulant onersteuner in Hilversum.

  2004, marion huybrechtse

  ik herinner mij de volgende leraren: de heer stigstans die van school weg moest omdat hij godsdienstles gaf.

  ik herinner mij de volgende leraren: de heer stigstans die van school weg moest omdat hij godsdienstles gaf. ik moest altijd zingen bij meneer van Tol.

  2004, marion huybrechtse
  ?