Marion Hoof

Kent 3 personen

NA
Woont in Veldhoven

  Bekijk het volledige profiel van Marion Hoof en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

  Marion Hoof heeft 6 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Als overbrugging naar de verpl...

  Als overbrugging naar de verpleging, de vormingsklas gedaan.Een geweldig gezellig jaar!!!!! Veel lol gehad.

  2002, Marion Hoof

  herinneringen aan:"het strenge...

  herinneringen aan:"het strenge regime van de "non", ......en aan de gezellige klas die we hadden!!! Meiden , waar zitten jullie,...????? Sinterklaas bij juf Hermkens (frans) thuis, ze had voor de hele klas een gedicht gemaakt. Dansles!Ik weet alleen niet meer tijdens welke les we die dansles kregen. Heel vaag herinner ik mij een schoolfeest?in Gejem, waar we een optreden hebben verzorgd.

  2002, Marion Hoof

  Kaatsenballen tegen de hoge mu...

  Kaatsenballen tegen de hoge muur, boven aan de trap. De hinkelbanen, het touwtje springen. Dropjes verdienen in de eerste klas bij juf Merks als je een aantal kruisjes op het bord had. De handwerkjes, die we maakten, de eerste trui breien in de vierde klas bij juf Bremmers, die ik heel erg streng vond. Het uitzicht op het kerkhof. De schoolmelk. De gescheiden speelplaats. Er zijn verschillende klassenfoto´s gemaakt, tijdens mijn lagere school tijd. Wie heeft deze foto´s nog?

  2002, Marion Hoof
  ?