Marion Heisen

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marion Heisen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Marion Heisen heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Wat ik nog weet in de kleuterklas hadden we juffrouw de Boer en Juffrouw Berkhout.

  Wat ik nog weet in de kleuterklas hadden we juffrouw de Boer en Juffrouw Berkhout. Heb ook nog een juffrouw de Vries in 2e klas gehad, en meneer Bremer 3e of 4e klas. Wie zal dat nog weten?

  2008, Marion Heisen

  Ja, dat was ook een fatastische tijd.

  Ja, dat was ook een fatastische tijd. Heel veel plezier gehad. Ik had zelfs een vaste danspartner/vriend Christiaan Corvelein (of ik de naam goed schrijf weet ik niet) en naderhand een zekere Arie Vogelaar. Daar ben ik mee verloofd geweest maar uiteindelijk door omstandigheden niet getrouwd. Ik ben altijd aan Arie blijven denken en mijn overleden man wist dat want wij spraken daar dan ook over. Dus Christiaan en Arie mochten jullie dit lezen neem contact op als jullie willen. Ben erg nieuwsgiering wat er van juulie is geworden.

  2008, Marion Heisen

  Jazeker, dan heb ik het over het gepest.

  Jazeker, dan heb ik het over het gepest. En dan die directrice Juffrouw Paling, en die juff. van huishoudkunde, en koken. We moesten eerst de keuken schoonmaken voor we het eindrapport konden krijgen. Dat is me allemaal bij gebleven. Eén klasgenoot zal ik nooit de naam van vergeten en dat is Gerda Vingerling. Ik ben haar eens tegengekomen op het winkelcentrum 't Plateau. Toen liep ik daar met Arie Vogelaar. Maar als iemand mij herkent schrijf en neem contact met me op, dat zou ik toch wel leuk vinden.

  2008, Marion Heisen
  ?