Marion Haitjema

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marion Haitjema en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Marion Haitjema heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Duurde maar een jaar, heb weinig les gehad en vond het er niet echt leuk! Wel leuke meiden in de klas.

  Duurde maar een jaar, heb weinig les gehad en vond het er niet echt leuk! Wel leuke meiden in de klas... Lynn, Anita, Elsbeth. Na deze school had ik het wel gehad met de schoolbanken en ben ik gaan werken.

  Instituut PONT, 1989

  Heb in de klas gezeten met Jelle en Rogier grappig dat ik jullie hier terug zie! Was een errrughh leuke school, jammer dat ik naar het HVC moest!.

  Heb in de klas gezeten met Jelle en Rogier grappig dat ik jullie hier terug zie! Was een errrughh leuke school, jammer dat ik naar het HVC moest!

  De Wegwijzer, 1979

  Dat ik op de gang heb staan knokken met van Nierop omdat ik mijn rekenmachine niet bij me had!!!STUPID ASSSSS! Heb ook nog nooit zo'n aparte school meegemaakt, zoveel rare leraren! Heb onwijs gelachen maar was blij toen ik eindelijk klaar was.

  Dat ik op de gang heb staan knokken met van Nierop omdat ik mijn rekenmachine niet bij me had!!!STUPID ASSSSS! Heb ook nog nooit zo'n aparte school meegemaakt, zoveel rare leraren! Heb onwijs gelachen maar was blij toen ik eindelijk klaar was. Dit is echt leuk, herken een aantal mensen en dan de verhalen die erbij staan... LEUK!

  Herbert Vissers College voo..., 1985

  ?