Ontdek PLUS

Marion Grootfaam

Kent 4 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marion Grootfaam en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marion Grootfaam heeft 2 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet nog dat mijn vriendinnetje op deze school Debora heete en blond was toen in die tijd was ze dus blond.

  Ik weet nog dat mijn vriendinnetje op deze school Debora heete en blond was toen in die tijd was ze dus blond.....De juffrouw die ging trouwen en dat we dan met de schoolbus weggingen met de klas om dat mee te mogen maken ....mijn oma die ging mee en ik had een geweldige dag..... Met de schoolfoto's werd ik altijd opgepikt door mijn zus Diana die toen al op de Canteclaer zat!!!!...om foto's te maken! ja leuke tijd leuke jeugd!

  Kleuterschool de Gonzende Korf, 1975

  ging met Mireille "rooie" om en was blij dat ik van de school afging ( geslaagd hoor!!) Getver nooit meer terug.

  ging met Mireille "rooie" om en was blij dat ik van de school afging ( geslaagd hoor!!) Getver nooit meer terug. leuke klasgenoten maar de leraren..... bleeh

  Gemeentelijke School voor d..., 1984

  hoi "oude" bekende de leukste herinneringen aan de school zijn de pauzes ( ha ha ha ) tussen de middag ging ik eten bij Daphne die aan de overkant van de school woonde (heerlijk) Mijn zus Diana en mijn zusje Joan hebben hier ook op school gezeten.

  hoi "oude" bekende de leukste herinneringen aan de school zijn de pauzes ( ha ha ha ) tussen de middag ging ik eten bij Daphne die aan de overkant van de school woonde (heerlijk) Mijn zus Diana en mijn zusje Joan hebben hier ook op school gezeten. Het lijkt me leuk en vooral gezellig om iedereen ( bijna iedereen ) weer eens terug te zien. Groetjes

  De Canteclaer, 1975