Marion Frankfort

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marion Frankfort en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Marion Frankfort heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Leuke tijd gehad, al vond ik het in het begin niet al te makkelijk; van een kleine school naar zo'n fabriek met elk uur een andere leraar.

  Leuke tijd gehad, al vond ik het in het begin niet al te makkelijk; van een kleine school naar zo'n fabriek met elk uur een andere leraar. Vanaf de tweede voelde ik mij daar meer op mijn plek, veel plezier tijdens en na schooltijd met jeanette lejeune, trees vessies, henny v.d. ley, ella vrenegoor. Namen van jongens, die bij mij hebben gezeten weet ik niet meer zo goed, behalve Gert Groen uit Uitgeest, die ik wel heel erg leuk vond. Ook Frank van Tunen, die later verkering kreeg met Ella Vrenegoor zat bij mij in de klas.De leraren Eggermont (frans) en Ferwerda (engels) kan ik mij nog goed herinneren. Ook de muzieklessen van mijnheer Kleijn waren heel bijzonder. Een van de hoogtepunten van de middelbare school was natuurlijk de reis in de vierde klas naar in mijn geval Parijs. Voor mijn gevoel hebben wij daar flink de bloemetjes buiten gezet.

  2003, Marion Frankfort

  Eerst vijf jaar alleen met meisjes in de klas.

  Eerst vijf jaar alleen met meisjes in de klas. Ik herinner mij de zwemlessen in IJmuiden, waar wij met de bus heen gingen; de handwerklessen van mw. Glandorf, waarbij duidelijk werd dat ik niet echt creatief was. In die tijd kwam de kapelaan (Wesseling) nog op school om godsdienstles te geven. Ik vond het een heerlijke tijd, waarin ik veel gelachen heb met mijn vriendinnen Bernadette Zonneveld, Yvonne de Munnik, Lida Vink. Klas 6 werd een hele verandering; voor het eerst kwamen wij bij jongens in de klas te zitten. Geweldig vonden wij dat; stiekem werden door de meiden al gauw allerlei stelletjes gemaakt. Nico en William Molenaar, Gerrie Kropman en Ron Toonen behoorden tot onze favorieten

  2003, Marion Frankfort
  ?