Marion deWit

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marion deWit en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marion deWit heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hier heb ik maar ongeveer een half jaar op gezeten.

  Hier heb ik maar ongeveer een half jaar op gezeten. Toen gingen we verhuizen naar de anderen kant van Oisterwijk. Daarom moest ik toen naar de Agnesschool. Ik weet nog wel dat er van die donkerbruine schoolbanken waren waar je met z'n tweeën in kon zitten.

  Onze Lieve Vrouwe Ter Linde..., 1960

  In de 1e klas zat ik bij juf Papen.

  In de 1e klas zat ik bij juf Papen. Toen ik in de 1e klas zat heb ik nog met mijn vinger tussen de deur gezeten. Flink paniek want de top van mijn ringvinger lag er zowat af. Samen met een juf op de fiets naar de dokter, en vandaar naar het ziekenhuis met de taxie. In klas 2 zat ik bij juffrouw Kuipers (wat een kreng zeg). In de 3e bij Zr. Jacoba (die was erg lief). De 4e Juffrouw van Laarhoven (ook een kreng). de 5e was bij juffrouw Evers, die was ook weer erg leuk. En in de 6e klas hadden we juffrouw van Kasteren. In haar klas was het ook erg leuk. Dus heb ik een fijne jeugd gehad daar op de Agnesschool.

  Agnesschool, 1960

  Ik vond het wel een gezellige school.

  Ik vond het wel een gezellige school. Volgens mij werdt er veel gekeet en stiekum gerookt. Ik in ieder geval wel. Ik weet niet meer met wie ik speciaal omging op school, Ik heb het idee dat ik het met veel klasgenoten wel kon vinden. Mijn vriendin zat niet op deze school.

  Sint Martha RK vak- en huis..., 1967

  ?