Marion deVisser

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marion deVisser en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Marion deVisser heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Mijn herinneringen aan de voorpost zijn; Meester Wolfs, Juf.

  Mijn herinneringen aan de voorpost zijn; Meester Wolfs, Juf.Schenk, Juf.Bakker de Derectie mevr.Werner, en dan een vreselijke muziek leraar,die toen niet geloofde dat Renske de Bruin in de zomervakantie verongelukt was. Hij werd toen zo kwaad in de klas, en we moesten zeggen waar ze was, dat vreselijke moment is me altijd bijgebleven. Juf Casteleijn, mevr.Moerman. Verder een leuke schoolavond, mochten toen ook jongens op school komen die avond. En ja de meiden uit de klas zoals, de 3 Yvonne's Palte, Lenos en v.d. Elburg, Roos Barning, Niza van Dijk, Margriet Hofmann, Thea ?, Merel Burki, Ria v.d.Tak, Vivian ? Tineke Helledoorn,Lia ? Nelleke v.d. Laan ,Jitske van Vierzen, Coby van Putten,Selma Huijer, Henny Bosman, Wilma Stigter, Elly v.Trigt, Jenny Gouwens. Ach,en meester Wolfs was eigenlijk nog zo'n broekie toen,hij kon de meiden vaak niet aan. Kooklessen van mevr. Schenk waren altijd wel leuk. In die tijd hadden de meeste een blauw koffertje als schooltas de halve school liep ermee.

  2008, Marion deVisser

  wat ik er aan herinner dat is mevr Wenting aardige juf voor mij geweest ,mevr Romers, men.

  wat ik er aan herinner dat is mevr Wenting aardige juf voor mij geweest ,mevr Romers, men.Romers, Jufr. Dijkshoorn, Jufr. v d Made,en Jufr. den Hollander. Ooit bij jufr. Dijkshoorn thuis bij haar ouders geweest met een groep kinderen waarvan er een in de drekput viel,dat was wel lachen hoor !!wie het was weet ik niet meer. Merel Burki,Annelies van Steeg,Bas Hofland, Benno ter Kuilen,Peter v.d vlist,Liesbeth Mouw, Mara v.Hoey-Smith waar ik op school vriendin mee was en wel eens een weekend mee ging, naar haar oma om pony te rijden (Strype-Monde)als ik het goed heb. Leuke tijd geweest. Els v.d.Schee,Karin Bokhoven ,Helga Hoek ,Mary Spuijbroek,Jorien Veenstra,Marion Bruijn,Bea Kruithof,Tonjes Kalien,Peter Tazelaar, Robert Blom ,Lex van Boven, Karel Canta, Wim Wolters en zo met diep graven komen er steeds meer bij.

  2008, Marion deVisser
  ?