Bekijk het volledige profiel van Marion Coumans en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

Marion Coumans heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

De kollefit. Iedere zaterdagav...

De kollefit. Iedere zaterdagavond onder leiding van de broeders. Die lieten je dan binnen. Leuke tijd gehad. Meer gelachen dan geleerd daar waren de resultaten dan ook naar. Twee keer blijven zitten en dan van school gestuurd.

2003, Marion Coumans

In de eerste klas lagere schoo...

In de eerste klas lagere school had je juffrouw Nelissen. Volgens mij was dit eerste mooie vrouw op de wereld met rood haar en een paar prachtige ogen. Ik heb haar laatst nog gezien, wel wat ouder maar nog steeds een mooie vrouw. Toen vond je het leuk om naar school te gaan. In de derde klas had Meester Muller voor mijn gevoel wel drie meter lang. Streng maar wel altijd leuk in zijn klas. Leuke herinneringen aan deze school. Ik heb nog een broer Tuppie noemden ze heb. Eigenlijk heeft hij altijd wel een bijnaam gehad. In 1976 zijn we verhuist en dus ook van school gewisseld, en hij ook van bijnaam haha.

2003, Marion Coumans

In 1984 heb ik hier mijn eind ...

In 1984 heb ik hier mijn eind examen gedaan. Ik heb geweldige herinneringen aan deze school, niet door de leerprestatie's maar door de lol die ik gehad heb in die twee jaar dat ik daar gezeten heb. Toneel en cabaret met de leraren. En die beroemde klas 3a, allemaal zittenblijvers, uitgezonderd twee leerlingen. De heer Paulissen onze klassenleraar had er wat te stellen mee. Gelukkig is het toch nog allemaal goed gekomen.

2003, Marion Coumans
?