Ontdek PLUS

Marion Brugman

Kent 0 personen

Burg. staat - , 2 kinderen
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van Marion Brugman en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    Marion Brugman heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    Van de kleuterschooltijd kan ik me niet zo veel meer herinneren, behalve dat ik er samen met Marc Bechtold mijn overbuurjongetje heen ging.

    Van de kleuterschooltijd kan ik me niet zo veel meer herinneren, behalve dat ik er samen met Marc Bechtold mijn overbuurjongetje heen ging.

    kleuterschool, 1963

    Na de basisschool ben ik dus naar de Mavo St.

    Na de basisschool ben ik dus naar de Mavo St. Jan gegaan. Leuke leraren (vooral meneer de Wit, en Smolders) maar ook ontzettende eikels van leraren. Denk aan Willem van de Vrande, Tijdink, Kruger en zo kan ik nog wel even doorgaan. Samen met mijn vriendinnen Tonnie Verhoeven, Nicole Elsjan of Wipper, Monique Lahaye, Hendrien Elias, Hanneke (Hannie) van den Hout, Sylvia Bechtold hebben we het heel goed naar onze zin gehad daar.

    St. Jan Mavo, 1971

    De laatste twee jaar van de basisschool heb ik op de Heibloem gezeten.

    De laatste twee jaar van de basisschool heb ik op de Heibloem gezeten. Het was er erg gezellig en ook de reunie van een tijd geleden was ook heel leuk. Ik heb er weer heel veel oude bekenden gezien.

    De Heibloem, 1969