Mariolein van der Meer

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mariolein van der Meer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Mariolein van der Meer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Veel plezier gehad met Petra van het erve en Natsja Marsman, die nog steeds goede vriendinnen van me zijn.

  Veel plezier gehad met Petra van het erve en Natsja Marsman, die nog steeds goede vriendinnen van me zijn. De bibbers van frans, stroom eruit laten knallen bij natuurkunde, tekenen bij van Velen(aardige man) wel een leuke tijd gehad op die school. Veel gelachen en denk er nog vaak met een lach aan terug. Ook meneer de Haan, de concierge was elke dag weer even vriendelijk.

  2004, Mariolein van der Meer

  vriendinnen zoals Marlies Klein-Tank, waar ik overigens nog steeds mee om ga en Lonneke(ook nog kontakt) Ookal heb ik school nooit echt een bijzondere bezigheid gevonden, aan de Anne Frank school denk ik toch wel met plezier terug.

  vriendinnen zoals Marlies Klein-Tank, waar ik overigens nog steeds mee om ga en Lonneke(ook nog kontakt) Ookal heb ik school nooit echt een bijzondere bezigheid gevonden, aan de Anne Frank school denk ik toch wel met plezier terug. De weeksluitingen vond ik altijd wel heel bijzonder. Nu gaat mijn eigen dochter naar de basisschool en dan komen er toch vaak weer herinneringen aan mijn eigen schooltijd boven. Kan iemand mij vertellen wat in godsnaam hok bok berry is ??????????

  2004, Mariolein van der Meer
  ?