Mario Titiheru

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mario Titiheru en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Mario Titiheru heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  LLO klas **-***, locatie Zoetermeer.

  LLO klas **-***, locatie Zoetermeer. Regio Rotterdam-Rijmond! December 2003 einde studie.

  Nederlandse Politie Academie, 2001

  Wat ben ik blij dat ik in Harlingen zat!.

  Wat ben ik blij dat ik in Harlingen zat!. Lekker bij de tijd. Bruisend nachtleven en altijd warm en windstil! Leuke tijd gehad, veel geleerd. Ook over mezelf. Je begrijpt em, de locatie viel tegen maar Sjakie, we hebben gelachen! Vooral in Mercedes ennuh, wat konden die Friese meiden zuipen!

  Politie Opleidingsinstituut..., 1986

  Het eerste jaar nog in de st.

  Het eerste jaar nog in de st. Pieterstraat waar ik regelmatig langs wandel als ik weer eens in Middelburg ben. Daarna naar het SSGM, betekende dus een stukje verder fietsen. Elke dag weer een race om de klok. Is niets in veranderd. Ach tijd is rekbaar!! Leuke herinneringen, veel geleerd behalve op het gebied van school. Na drie jaar hadden ze het met me bekeken en kon ik vertrekken. Ja inderdaad Jorritsma vertelde mij het slechte nieuws!! Velen waren mij voorgegaan. Ik kwam ze allen weer tegen op de Olmenlaan. Ben toch nog een keer op een reunie geweest. Was heeeeeel leuk. Ik kijk uit naar de volgende.

  Stedelijke Scholengemeensch..., 1977

  ?