Mario Gevers

Kent 0 personen

DIVORCED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mario Gevers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

  Mario Gevers heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Zo, de basisschool achter de r...

  Zo, de basisschool achter de rug, nu op naar het serieuzere werk. Niet dus !!! Mijn drukke en gezellige karakter maakte van deze schooltijd een toptijd met veel geinen, maar weinig leren. Na een viertal jaren werd me dan ook vriendelijk verzocht een andere school te zoeken!

  2007, Mario Gevers

  Tja, in het bezit van een MAVO...

  Tja, in het bezit van een MAVO-diploma ??? en nu ??? tja, dat was snel bekend. Ik geniet van het onder de mensen zijn, dus dan maar met mensen werken en dan het liefst helpen. Maar ik wilde niet zo'n geitewollen sok worden. Dus ..... SA leek me een goede keuze. Dit werd bewaarheid, ik behaald het diploma en kwam via mijn stage aan een baan. Ik herinner me van deze jaren nog wel enkele namen. Lange tijd vrienden geweest met Barbara Olofsen en hier ook mijn eerste echte serieuze liefde (Angelique Liebrechts) tegen gekomen, beeindigd en een tweede serieuze relatie (Marjo van de Wiel) begonnen, welke ook beeindigd werd na ruim 4 jaar.

  2007, Mario Gevers

  Bijzondere herinneringen aan d...

  Bijzondere herinneringen aan deze school. Slechte herinneringen aan het begin, toen ik veel gepest werd, maar later ook vele goede herinneringen aan klasgenoten, waarmee ik veel gelachen heb. Anton Maassen, Broeder Fernando waren toppers. Kok was de grootste zak die ik ooit gezien heb. Jammer dat ik geen kaartje van zijn begrafenis heb gehad.

  2007, Mario Gevers
  ?