mario ekkel

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van mario ekkel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  mario ekkel heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Natuurlijk de 'vertelsessies' van Meester Blaauw,de leukste schoolmeester ooit,als hij ging vertellen wist je dat het met de rest van de les niks meer werd hahaha.

  Natuurlijk de 'vertelsessies' van Meester Blaauw,de leukste schoolmeester ooit,als hij ging vertellen wist je dat het met de rest van de les niks meer werd hahaha.Ook de zoetige caramelgeur van de pijp van Meester Van De Wijngaard,je wist precies wanneer-ie in de buurt was! Minder leuk trouwens vond ik de zwemlessen in de 4e klas: in het diepe bad (in Hardenberg) springen en je dan maar zien te redden,ondertussen stond er een engerd met een lange lat met een haak eraan op de kant die je net niet liet verzuipen. Ook minder geweldig was het om 2 x in het jaar (maart en september) nietsvermoedend richting de school te wandelen en daar tot mijn grote afschuw die vreselijke tandartsbus te zien staan! En dan maar afwachten wanneer het jouw beurt was (ze begonnen geloof ik bij de 1e klas en diegenen die klaar waren en dus het onmetelijke geluk hadden dat ze d'r weer voor een half jaar vanaf waren, namen alvast de kaarten mee met de namen van de volgende patientjes die in de bus door de mangel werden gehaald).Welke dubieuze examencommissie heeft ooit de onvergeeflijke fout begaan om deze onbenullen hun tandartsdiploma te overhandigen en daardoor duizenden onschuldige kindertjes op te zadelen met een levenslange tandartsfobie??!!Kunnen hier met terugwerkende kracht alsnog Kamervragen over gesteld worden?? O ja, het schoolreisje (op de fiets) naar Nijverdal in de zesde klas was natuurlijk weer wel erg leuk,met z'n allen overnachten in een jeugdherberg enzo

  2004, mario ekkel

  Wat een grote school in een keer,zo na de MAVO,in het begin regelmatig de weg kwijtgeraakt.

  Wat een grote school in een keer,zo na de MAVO,in het begin regelmatig de weg kwijtgeraakt. We kregen Engels van echt een kolossale vrouw,kweet haar naam ff niet meer,ze had trouwens geweldige humor("hou je mond of ik ga op je zitten!") Mevrouw Struik (lerares Frans),een schat van een mens,draaide weleens Franse Chansons. Over de leraar Nederlands (Huisman) schreven mijn toenmalige schoolvriend Hendrik-Jan Bolte en ik maar liefst 2 of 3 bundels vol fictieve tragikomische verhalen.

  2004, mario ekkel

  Wat een klein schooltje eigenlijk,vergeleken met sommige kolossale gebouwen tegenwoordig.

  Wat een klein schooltje eigenlijk,vergeleken met sommige kolossale gebouwen tegenwoordig. De lessen Frans van Meneer de Groot(hele lieve man),de kantine met verhoging en uiteraard Pierik(merkwaardige kerel),klassenavonden,gymnastiek in De Meet met Meneer Willemsen

  2004, mario ekkel
  ?