Marinus Heegen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marinus Heegen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marinus Heegen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een nieuwe werkplek voor ons stafbureau voor de sector VO van het Noorderpoortcollege.

  Een nieuwe werkplek voor ons stafbureau voor de sector VO van het Noorderpoortcollege. Het gebouw staat op nummer 2 en het Bestuursbureau van het Noorderpoortcollege staat er achter op nummer 4. In het gebouw Verzetsstrijderlaan 2 wordt lesgegeven aan cursisten Educatie en volwassenenonderwijs en het is het oude gebouw van de PABO.

  ROC Noorderpoortcollege, 2004

  In 1997 kwam ik op deze locatie van het Comenius College als coördinator voor de afdeling anderstalige leerlingen, later ook als examencoördinator voor de bovenbouw ivbo verzorging.

  In 1997 kwam ik op deze locatie van het Comenius College als coördinator voor de afdeling anderstalige leerlingen, later ook als examencoördinator voor de bovenbouw ivbo verzorging. Hier zaten de zogenaamde lastige leerlingen, maar mijn ervaring is ook dat deze leerlingen in deze beschermde omgeving heel veel gevoel van eigenwaarde hebben opgebouwd. Wanneer je eenmaal een band met ze had opgebouwd, lieten ze je ook nooit meer vallen. Ook zijn we in 1997 begonnen met het project onderwijs voor leerlingen uit het Vertrekcentrum in Ter Apel. Dit was een bijzondere periode waarin we als klein team moesten zien voor elkaar te krijgen dat deze uitgewezen asielzoekers nog een aantal dagen/weken zo zinvol mogelijk met onderwijsactiviteiten werden beziggehouden. Dit betekende onderwijs aan leerlingen van 14 tot 20 jaar, van analfabeet tot leerling op ongeveer mbo/havo-niveau, in het Engels of Duits of met handen-en-voetentaal. Een geweldige ervaring, maar niet gemakkelijk.

  Noorderpoortcollege, 1997

  zie: Gemeentelijke Scholengemeenschap (GSG), EMMEN.

  zie: Gemeentelijke Scholengemeenschap (GSG), EMMEN

  Esdal College (zie ook: GSG..., 1966

  ?