Marinka Oudshoorn

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marinka Oudshoorn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marinka Oudshoorn heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Herinneringen van deze school? Nou.

  Herinneringen van deze school? Nou... ik was niet zo'n lievertje denk ik in die tijd.. Ik weet nog dat we hebben gestreden om ijsvrij te krijgen waarbij ik natuurlijk voorop stond, dat we een keer opgesloten zijn in een lokaal omdat iemand uit de klas een stinkbommetje had afgestoken! Ik weet nog dat ik de tafel van een engelse lerares (juffrouw Tonkens?) heb laten vallen door de poten op het houtje van de flonder neer te zetten. En ik weet nog dat juffrouw Willy altijd dreigde je uit het raam te gooien wanneer je vervelend deed. En ja.. natuurlijk herinner ik me Henno nog... haha wie niet! Zat niet bij mij in de klas, maar wel in die van me oudste broer. Echt een héél lekker ding! hahaha

  Pro Rege MAVO / MULO, 1979

  Ik heb maar twee jaartjes op deze school gezeten.

  Ik heb maar twee jaartjes op deze school gezeten. Ik vond het vreselijk en kon daar helemaal niet aarden/ voelde me daar helemaal niet thuis. Ik weet nog dat we vaak naar de (school)tandarts moesten, wat had ik een hekel aan de die man! Jaren later ben ik hem ooit eens in een chicisteam tegengekomen, hij kon zich mij nog wel herinneren....ik hem ook! Ik confronteerde hem met het feit dat ik hem als kind écht niet mocht omdat hij altijd zo tekeer ging. Nu heb je als kind een ander belevingswereld en achteraf moesten we er dan ook wel om lachen.

  Alexander Roozendaalschool, 1971

  ?