Marinda Onderdijk

Kent 2 personen

ASK_ME , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marinda Onderdijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Marinda Onderdijk heeft 2 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Deze school was in een mooi pand gevestigd.

  Deze school was in een mooi pand gevestigd. Was hard leren, want we moesten 9 diploma's halen in 7 maanden. Volgens mij ken ik Gonnie. Kan dat kloppen? Verder weet ik jammer genoeg geen namen meer.Heb er ook geen foto's van. Wat ik me nog herinner, dat we op de ritme van muziek moesten leren typen. Dat was toen wel lachen!

  2004, Marinda Onderdijk

  Na 2 jaar HBS ben ik mij opleiding vervolgd op de Handelsdagschool en dat is de periode van 1968 tot en met 1971.

  Na 2 jaar HBS ben ik mij opleiding vervolgd op de Handelsdagschool en dat is de periode van 1968 tot en met 1971. 1969/1970 klas III E 1970/1971 klas 4 D Binnenkort plaats ik een foto, die waarschijnlijk uit deze periode stamt. Iedereen die mij nog uit deze periode kent...graag reageren! Jammer genoeg kan ik me nog maar weinig namen herinneren uit deze periode. Waarschijnlijk Ineke Dezentje, Bert Meerburg-Snarenberg. Maar weet niet zeker of het klopt.

  2004, Marinda Onderdijk

  Heb maar kort op deze school gezeten.

  Heb maar kort op deze school gezeten. Als ik het goed heb van april tot juli 1966 en kan me hier niet zo erg veel van herinneren. Misschien zijn er mensen die mij nog wel herkennen. Van deze periode heb ik nog een klassenfoto en als mijn scanner is aangesloten zal ik hem aan mijn site toevoegen.

  2004, Marinda Onderdijk
  ?