Marina van Ooyen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marina van Ooyen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marina van Ooyen heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb op deze school gezetten met Christa Paules,Regilio.

  Ik heb op deze school gezetten met Christa Paules,Regilio. Eddy sybrandy en Rene Prins heb ik ook gekend. Rene Prins was mijn buurjongen. Ik ging heel vaak met hem naar school fietsen. Ben wel heel veel kwijt qua herinneringen. Ik weet niet of het jaartal klopt bijvoorbeeld. Daarna ben ik naar de Hohorst gegaan. Een internaaat. omdat ik thuis ernstig werd mishandeld door mijn vader. Die in 1986 gelukkig is overleden. Ik heb een tijdje in Griekenland en Spanje gewoont. Daarna diverse baantjes gehad. Ik heb een tijdje laptops gerepareerd. Zit momentel zonder werk. Maar er komt wel weer iets.

  cor kakes krommenie, 1982

  Ik heb bij juf Caroline in de klas gezeten.

  Ik heb bij juf Caroline in de klas gezeten. die ik een paar meppen heb verkocht. ach wist dat mens wat ik allemaal al op zo'n jonge leeftijd had meegemaakt. Ik ging toen naar de klas van juf Els. Daar ging het gelukkig beter en daar kwam ik bij de rotigste leraar Andries de Vries. Ik heb gehoord dat ie aan Aids is overleden. Weet niet of dat klopt. Dat ie dood is dat klopt wel in ieder geval.

  De Jagersplas, 1974

  Ik zat bij meester De vries in de klas met Ronny van vliet,brigite,Peter Abbink,Carlos,Petra,sybil volgens mij.

  Ik zat bij meester De vries in de klas met Ronny van vliet,brigite,Peter Abbink,Carlos,Petra,sybil volgens mij. ik ben heel veel kwijt geraakt qua herinneringen. kan me wel herineren wie er in de klas zat,maar niet zo zeer de dingen die we meemaakte.

  IVVO, 1981

  ?