Marina van Berkum

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marina van Berkum en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marina van Berkum heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  de eerste school waar ik wegens te veel kletsen (met mijn gezellige buurman) de klas uitgestuurd werd door meneer Boomker.

  de eerste school waar ik wegens te veel kletsen (met mijn gezellige buurman) de klas uitgestuurd werd door meneer Boomker. Overigens de beste leraar allertijden!!!!Dat was met recht een man met hart voor zijn vak. Ik heb er veel geleerd en een leuke tijd gehad. Wat een grappige bijkomstigheid is : ik kreeg mijn meao diploma van Henk van Gerner destijds adjunctdirecteur en later voor ca. 5 jaar mijn werkgever op het Deltion college

  IJsselcollege, 1987

  Ik heb nog steeds geweldige herinneringen aan de verhalen van Garriet Jan en Annechien de meester Donderwinkel regelmatig voorlas.

  Ik heb nog steeds geweldige herinneringen aan de verhalen van Garriet Jan en Annechien de meester Donderwinkel regelmatig voorlas

  De Bonte Stegge, 1978

  Lekker veel vrijheid in en buiten de school.

  Lekker veel vrijheid in en buiten de school. Lekker struinen door de bos en langs de "Steile Oever" met mijn vriendinnen Daphne Rijnders en Anita Vrielink. ik ben in klas 5 verhuist naar Dalfsen.

  te Nieuwebrug, 1975

  ?