Marina Menger

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marina Menger en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marina Menger heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Na de brugklas naar het Atheneum, maar niet veel zin in huiswerk.

  Na de brugklas naar het Atheneum, maar niet veel zin in huiswerk. Blijven zitten in de 2e, toen weer in het 3e en vervolgens naar de Havo. Bij mijn zusje in de klas, wat thuis niet zo gewaardeerd werd. Ik had niet zo'n goede invloed op haar cijfers!

  Rijksscholengemeenschap (La..., 1980

  Na eerst in Den Haag en Hoogezand te hebben gewoon kwam ik in 1978 in Wijhe wonen.

  Na eerst in Den Haag en Hoogezand te hebben gewoon kwam ik in 1978 in Wijhe wonen. Ik begon in de 5e klas bij mr. Wisselink.

  De Peperhof, 1978

  Eerlijk gezegd heb ik niet veel herinneringen aan de lagere school in Hoogezand.

  Eerlijk gezegd heb ik niet veel herinneringen aan de lagere school in Hoogezand. Wel een aantal namen gehaald uit mijn oude poëzie-albums: Carolien van Veen, Annie Minnes, Judith en Lia Nieboer, Jeanette Jerphanion, Carolien M, Jolanda Doornbos, Greetje Tillema, Annet Bos, Linda en Vera Cherkoui, meester Tonkes, Ellen v/d Berg, Carla Melchior, Gea Timmer, juf (?) T. van Kesteren, Linda Zuidhof, juf Splinter, Bedwatie Ramsaran, Wim Kiers, Danny Huisman, Bella Kiefer, Lucien Roffel, Erik de Vries, Johan Bennink. Ik verhuisde in de zomervakantie naar Wijhe en begon daar in de 5e klas.

  Nico Bulderschool, 1975

  ?