marilyn doorleijers

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van marilyn doorleijers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  marilyn doorleijers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  nou op deze school heb ik echt...

  nou op deze school heb ik echt heel erg gelachen veel plezier gehad!! ik zat daar samen met veel van mijn oude klasgenootjes van de lagere school...namen die ik nog heel goed weet zijn...angelique bijl...karin raaijmakers..jaqueline v. bakel,silvia kwant,linda en marianne jullens...en nog heel veel meer,maja...tis ook nog niet zo heel lang geleden!

  2004, marilyn doorleijers

  haha...nou ik kan me nog goed ...

  haha...nou ik kan me nog goed herinneren dat je daar van die slofjes aan moest,en toen me moeder me voor t eerst naar dat schooltje bracht,kwam er een grijze knotte tante op me af..het was zuster antionette..een heel lief mens,maar ik wilde er niet zijn en wilde naar huis...al huilend beet ik haar heeeel erg hard in haar arm,wat er toen gebeurde weet ik niet,maar dit is het enige wat ik nog van dat schooltje weet haha...

  2004, marilyn doorleijers

  ik en mijn zus lean zaten same...

  ik en mijn zus lean zaten samen op deze school...mijn favoritee herinnering...hmm...ik geloof dak nog ergens een liteken heb staan van een van de lange nagels van die indische jufrouw...hoe heette ze ook weer...wagenaars of zo??op deze school zat ik samen met jongens en meisjes in de klas die ik me nog goed herriner zoals...marc de haas,alias zoef...hans neggers...silvia kwant.paultje vd donk..alias paulus...nah eigenlijk ken ik me bijna iedereen nog herrineren.

  2004, marilyn doorleijers
  ?