Marijolijn Bouwer

Kent 1 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marijolijn Bouwer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marijolijn Bouwer heeft 3 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  met een paar klasgenoten, o.

  met een paar klasgenoten, o.a. Joke Weesie, Ineke Brandes, Margje Mars, dansfeestjes gehouden waarbij we mooi in het lang moesten verschijnen. Heel spannend. Nog enkele namen Lize Bart, Karen Palvenier, Joke Siethoff, Marijke Schmits. Het was een heel leuk vormings-klas-jaar, daar op dat Zandpad, met al die "mooie" koks in opleiding.

  Amsterdamsche Huishoudschool, 1966

  Ik zat op deze school met mijn 2 zusjes, Tineke en Josje.

  Ik zat op deze school met mijn 2 zusjes, Tineke en Josje. Juffrouw Spranger had ik in klas 3 en klas 6. omdat ik de 1e klas had overgeslagen zat ik evenhoog als mijn oudere zusje Tineke. Ik zat in de B klas en mijn zusje in de A klas. Joke Weesie heeft met mij ook nog op de amsterdamse huishoudschool gezeten en Gerda van Schalkwijk op de Pius MMS. Rosalie en Henneloe wasbauer wonen/hebben in Lelystad gewoond, Henneloe zie ik wekelijks via mijn werk. Op een van de foto's zit Joke boom op een muurtje, zo herken ik vele namen.

  R.K. Meisjesschool Maria Re..., 1957

  de Duitse leraar noemde mij Mario Du Zauberer en schepte altijd op over het feit dat Trudy Labij een beroemde toneelspeelster, les van hem had gehad op deze MMS.

  de Duitse leraar noemde mij Mario Du Zauberer en schepte altijd op over het feit dat Trudy Labij een beroemde toneelspeelster, les van hem had gehad op deze MMS. Toen mijn "verjaardagsgeld"gestolen was in de klas, lede de hele klas botje bij botje zodat het verdriet verzacht werd. De leraar geschiedenis (naam even kwijt) lang en slungelig werd altijd veselijk geplaagd, mini rokjes waren uit den boze, dus werden de rokjes na school in de taille opgerold, zodat ze toch kort leken. De jongensschool naast ons was wel heel erg aantrekkelijk.

  Sint Pius Middelbare Meisje..., 1967

  ?