Bekijk het volledige profiel van Marijke van Selm en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Marijke van Selm heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik heb van deze school goede h...

Ik heb van deze school goede herinneringen aan mijn klas. Marieke Willems, Elsbeth Ophof, Hendrik de Hoog, Claudia de Hoog, Simone Doorman, dit zijn namen die ik nog in mijn geheugen heb maar sinds de lagere school niet meer heb gezien of gesproken. Ook heb ik nog in mijn herinnering een Rene die is verhuisd maar weet geen achternaam meer. Zo is er nog een jongen die in klas 3 of 4 (nu groep 5/6) is verhuisd maar weet helemaal geen naam meer.

2009, Marijke van Selm

Op de mavo heb ik de eerste ja...

Op de mavo heb ik de eerste jaren bij Resia Treur en Wilma Visser in de klas gezeten. Ik trok met hen op. Ook was vanaf het 2e jaar Gea van Vliet mijn vriendin. Vanaf het 3e jaar kwam Marlies vd Wijngaard op school, ze werd ook een vriendin samen met Ada Lekkerkerker. Na examen 4 mavo ben ik op fietsvakantie gegaan met Gea van Vliet, Trudy van Halm, Ada Lekkerkerker en Marlies van de Wijngaard. Op de Havo trok ik ook wel op met Karin (ben achternaam vergeten) Ze woonde toen in Linschoten.

2009, Marijke van Selm
?