Marijke van Oostveen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marijke van Oostveen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marijke van Oostveen heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuk om ook op deze pagina oude klasgenoten tegen te komen! Kijk op de pagina van Dr.

  Leuk om ook op deze pagina oude klasgenoten tegen te komen! Kijk op de pagina van Dr. J.C. de Moorschool. Daar is een foto van de 2e klas '63/'64.

  Dr. de Moorschool, 1962

  Leuke jaren met Marijke Hagg, Wim Balk, Nico Vos, Bert ?, Wolmeth Abelsma.

  Leuke jaren met Marijke Hagg, Wim Balk, Nico Vos, Bert ?, Wolmeth Abelsma. En was John vd Starre ook mee naar Keulen? Nico, erg leuk om te zien dat jij deze site ook kent! Weet je nog van die mop over die olifantenoppasser die een kloot op z'n hoofd kreeg? Was bij den Engelse, ik heb uren gelachen, voornamelijk op de gang. Sinds een aantal jaren woon ik in Schipluiden. Eugenie, ik heb geprobeerd je **** via ************* te beantwoorden, niet gelukt. Ik sta linksonder op de foto. Voorzover ik weet is mavo-4 naar Keulen aangevuld met 3e klas leerlingen. O.a. Viktor Nihot, Nico Vos, Wim Balk, Ben Padding, Marijke Hagg, Wolmeth Abelsma zaten bij mij in de klas. Sophia was trouwens het vriendinnetje van Ruud Smeenk, en niet van Wim Balk. Sorry. Nico, Herman Kattemolle was tot voor kort een collega van Arjan in Delft. Laat het weten als je zijn adres wilt hebben. Victor, ik had je niet herkend op de foto, wist echt niet meer wie jij was. Wat ben jij gaan doen? En kwam jij ook op de feesten in het Valkennest waar Nico het over had? En ja Nico, ook voor mij is het ongeluk met de glazen deur onvergetelijk. Al zijn de littekens bij mij niet zichtbaar. Is er iemand die het leuk vind om een keer iets af te spreken? Ik heb nog een krantenknipsel met alle geslaagden van 1972, brengt nog veel meer herinneringen boven!

  Chr. Scholengemeenschap 'Ov..., 1968

  ?