Marijke van Leeuwen

Kent 0 personen

DIVORCED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marijke van Leeuwen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marijke van Leeuwen heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat bij de eerste lichting van deze school We begonnen met 4 brugklassen in "De Ark" in Baarn.

  Ik zat bij de eerste lichting van deze school We begonnen met 4 brugklassen in "De Ark" in Baarn. Ieder jaar werd de school uitgebreid met weer nieuwe "bruggertjes", maar wij bleven altijd de oudste leerlingen. Het was een hele leuke tijd! Het grappige is dat als ik nog leraren tegenkom, ze nog altijd je naam weten. De meiden waar ik in die tijd mee omging: José Muis (nog steeds vriendin, onze dochters ook!), Carla de Jong, Marianne en Linda Rademaker, Janet Kuus, Lyndie Molenaar, Saskia Mulder. HET WORDT WEER TIJD VOOR EEN REUNIE!!!!!

  College Griftland, 1975

  Wat me van deze school is bijgebleven is de strenge, maar grappige meneer vd Velden.

  Wat me van deze school is bijgebleven is de strenge, maar grappige meneer vd Velden. De lieve juf van der Plaats, de strenge mevrouw Maatman(zij vond dat ik niet netjes kon schrijven).En dat we nooit op schoolreisje gingen. Mijn vriendinnen waren in die tijd Liane Klomp, Saskia Keizer en Saskia van den Berg. Ik hoorde bij de eerste lichting. Er zat nog een klas boven ons. Daar zat mijn zus Monique.

  Prof J Waterink, 1969

  ?