Marijke Laar

Kent 9 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marijke Laar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marijke Laar heeft 0 klassenfoto's en kent 9 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb een leuke tijd gehad op deze school, vooral de kooklessen met juff.

  Ik heb een leuke tijd gehad op deze school, vooral de kooklessen met juff. Heida. Ik zat in de klas met Erna (Leigh?), Coby Sassen, Cora Samson, Tine van Oostveen , Maaike Vrijburg,Letta Terpstra, Annemieke Mathlener, Gretha Lunshof, en vele andere. Juff. Dusseldorp was de directrice en ik vond ook Mw. Blok van Godsdienst heel erg aardig.Moest van school af omdat ik 4 maanden voor mijn rug in het ziekenhuis heb gelegen.

  2e Amsterdamse Christelijke..., 1963

  Ik zat in de klas met maaike vrijburg, letta terpstra, joke tering, joke smit, marijke schouten, jannie rietveld, elsa gorter, henk v.

  Ik zat in de klas met maaike vrijburg, letta terpstra, joke tering, joke smit, marijke schouten, jannie rietveld, elsa gorter, henk v.d.brink, kors van ekris, dany de kraker,rudie ?, freddy ?, marion treffer en verder weet ik het niet meer. Ik heb les gehad van juf.v.d.ploeg. juf.pegman ,meester prast,meester groeneveld, meester moerkerken. ook weet ik mij nog een meester hamel te herinneren en meester ritchie en dat was de oom van joke smit.ik ben de middelste van de 5 van van laar mijn broers zijn wim (ook wel pim genoemd) rob of robbie en loek(ie) en mijn zusje annelies.verder heb ik wel leuke herinneringen aan mijn lagere school tijd en zou het leuk vinden om van mijn klasgenoten weer eens wat te horen . Ik woon in huizen en heb een dochter van 16 en een zoon van 14.

  Groen van prinstererschool, 1955

  Ik heb er een hele leuke tijd gehad met de kooklessen en kinderverzorgingsles en eigenlijk met alles.

  Ik heb er een hele leuke tijd gehad met de kooklessen en kinderverzorgingsles en eigenlijk met alles. Heb nog veel aan het zittend leren strijken.Zou een reunie erg leuk vinden om elkaar weer eens te zien en ook de leraressen.

  2e Amsterdamse Christelijke..., 1963

  ?