marijke vankralingen

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van marijke vankralingen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  marijke vankralingen heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  heb hier maar een korte tijd doorgebracht dus kan mij niet veel voor de geest halen, het enige wat ik voor mij kan halen is leraar puik.

  heb hier maar een korte tijd doorgebracht dus kan mij niet veel voor de geest halen, het enige wat ik voor mij kan halen is leraar puik. .

  2006, marijke vankralingen

  See me ************ Als ik het ijsselcollege in een woord moest omschrijven is het toch wel.

  See me ************ Als ik het ijsselcollege in een woord moest omschrijven is het toch wel... SUPER. Zowel de docenten als mijn schoolgenoten. Wat mij het meeste is bijgebleven, zijn toch wel de pauzes en natuurlijk de schooldisco's. Wat ik ook helemaal geweldig vond waren de kampen. Zowel ameland als zeeland. jammer genoeg heb ik met iedereen het contact verloren. Dus ik hoop snel op een reunie. groetjes marijke van kralingen.

  2004, marijke vankralingen

  See me *********** De tijd van de spoorzoeker, blijft een tijd op nooit te vergeten.

  See me *********** De tijd van de spoorzoeker, blijft een tijd op nooit te vergeten. De docenten waren bijna allemaal even leuk, vond vooral juf kitty wel een goede docente. Wat mij het meeste is bijgebleven is toch wel; zomers als het te warm werd om te leren mocht je na de middagpauze terug komen in je badkleding en werd het 1 groot waterballet. Ben trouwens wel benieuwd wat de klasgenootjes doen in het heden qwa werk en vrije tijd. groetjes marijke van kralingen

  2004, marijke vankralingen
  ?