Marijke Spee

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marijke Spee en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Marijke Spee heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Toffe klas, toffe tijd! Kan er...

  Toffe klas, toffe tijd! Kan er niks anders van maken ;) Leuke groep meiden (2 jongens), veel lol en gekkigheid. Oja, heb natuurlijk ook nog wel wat geleerd...hihi. Astrid was een super mentrix. Mis deze tijd nu al (ben net klaar, maar ja...)

  2003, Marijke Spee

  Hier heb ik de opleiding MDGO-...

  Hier heb ik de opleiding MDGO-AB (Activiteitenbegeleiding) gevolgd. Al snel twijfelde ik of dit wel DE opleiding voor mij was. Toch heb ik de 3 jaar afgemaakt. Het waren wisselende jaren. De opleiding zelf was best leuk, alleen niet alle stage adressen waren leuk. Met wie ik toen de tijd om ging? Even denken.... Deborah, Touria, Astrid, Angelique en Claudia. De klas was niet zo groot...

  2003, Marijke Spee

  Op deze school heb ik mijn pub...

  Op deze school heb ik mijn pubertijd lekker kunnen voortzetten. In deze tijd ging ik veel om met Deborah, Medie (ga ik nu nog steeds mee om na 12 jaar), Floor (zie ik ook nog steeds), Esmeralda, Philip, Marcel, Debby en Nathalie. Sorry als iemand mij niet is bijgebleven ;) Deborah, Medie, Floor en ik hebben veel lol gehad bij de lessen Frans van Mw. v/d Wel. Oh oh dat was lachuh! Dit gold ook voor de lessen Aardrijkskunde met Debby, Esmeralda en Deborah. Tijdens Biologie van Dhr. ter Veen, hadden we ook vaak lol EN STRAF! ;) Zoals ik al eerder zei, mijn MAVO tijd was echt een tijd vol leuke herinneringen.

  2003, Marijke Spee
  ?