Marijke - van Asperen Snel

Kent 2 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in Hank

  Bekijk het volledige profiel van Marijke - van Asperen Snel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marijke - van Asperen Snel heeft 0 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Goede herinneringen bewaar ik aan de spelletjes tijdens de pauze in de loods met lange banken en aan vriendinnen als Karlien Hoedemakers, Irma van Mackelenberg, Maria en Ans Kollenburg, dat zijn namen die zo direct in me opkomen.

  Goede herinneringen bewaar ik aan de spelletjes tijdens de pauze in de loods met lange banken en aan vriendinnen als Karlien Hoedemakers, Irma van Mackelenberg, Maria en Ans Kollenburg, dat zijn namen die zo direct in me opkomen. Slechte herinneringen heb ik helaas ook: aan mijn bril, aan de tandarts in de klas en aan plagerijen, waardoor ik uiteindelijk na de 4e klas naar een andere school ging.

  Mariaschool, 1966

  Ik heb alleen de laatste twee jaar op deze school gezeten, bij frater Floor en frater Albertus.

  Ik heb alleen de laatste twee jaar op deze school gezeten, bij frater Floor en frater Albertus. Na eerst op een meisjesschool gezeten te hebben, was deze school een hele verademing. Vriendinnen waren Christien de Schepper en Eline van Lith.

  De Monseigneur Zwijsenschool, 1970

  ?