Marijke Palfenier

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marijke Palfenier en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marijke Palfenier heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Elke vrijdag bezochten we een toeristische attractie in de buurt, om de zoveel tijd een hele week met de bus naar de verschillende provincies om daar toeristische attracties te bekijken.

  Elke vrijdag bezochten we een toeristische attractie in de buurt, om de zoveel tijd een hele week met de bus naar de verschillende provincies om daar toeristische attracties te bekijken. Herinner me een leraar die bij de Zuid-Europa Stichting werkte. Herinner me Vivian Klein (hoop goed geschreven) die eerst directrice VVV-Amstelveen was en later van een hotel bij Schiphol. Ze was mijn voorbeeld, sprak heel veel talen. Ik woonde toen samen met Marcel Arends, we gingen veel om met Magda Ruckert en Karlijn Sikkens (?) wiens ouders een juwelierszaak in Groningen hadden. Heel veel lol gehad en drie diploma's gehaald.

  ANVV- toeristische opleidin..., 1975

  Ik was intern.

  Ik was intern. Samen met nog 3 andere internen (o.a. Karin Haarhuis) zaten we in de brugklas op (ik geloof) de Eikenheuvel. Ik herinner me "mw. Big" (haar bijnaam natuurlijk) en een pater die altijd grote transpiratievlekken in zijn jasje had. Wat betreft het internaat: de vleermuisen bij de hoofdingang, het geluid van de lichtknoppen in de chambrettes, s'avonds spoken over de gangen. Corveedienst, de studiezaal met de oude lessenaars. Goede herinneringen.

  Regina coeli, 1968

  Ben in 2 atheneum begonnen, van 3 atheneum naar de Havo gegaan.

  Ben in 2 atheneum begonnen, van 3 atheneum naar de Havo gegaan. De fietsenkelder was omgebouwd tot verblijfsruimte. Herinner me de "verfactiviteiten" nog. Zelf was ik een grote spijbelaar. Dhr. Zwollo, gymnastiekleraar (inmiddels overleden) was mijn oom. Ik heb goede herinneringen aan onze duitse leraar Rensen. Herinner me mw. Knol, Coolen, Swart en natuurlijk Berga die later trouwde met onze tekenjuf (naam vergeten). Ook dhr. en mw. Kok zijn me bijgebleven. Natuurlijk dhr. Aalders en Hoffer niet vergeten. Mw. Aalders belde mijn moeder of ik haar man het niet zo moeilijk in de klas wilde maken. Dhr. en mw. Aalders zijn goede vrienden van mijn moeder geworden.

  Thomas a Kempiscollege, 1969

  ?