marijke koolhoven

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van marijke koolhoven en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  marijke koolhoven heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  's-morgens met z'n allen in de...

  's-morgens met z'n allen in de hal voor de trap zingen en bidden. Hoofd van school zowat van de trap gevallen. Nerveuze lerares Engels. Leuke lerares koken. Lustte mijn eigengemaakte eten niet. Allen in tenue (kapje en schort).

  2002, marijke koolhoven

  Marianne Wortel. Dit is Marijk...

  Marianne Wortel. Dit is Marijke. Hoop gauw te e-mailen met jou. Heb nog een hoop herinneringen aan jou. De naam is Marijke Koolhoven. Marga heet de Vries van achteren. Leuke school. schoolfoto gemaakt en afgedrukt met televisie ervoor. in de klas gezeten bij juffrouw Moed. Zij ging trouwen en gaf geen les meer. Veel verdriet gehad daarom. Juffrouw Mulder, Keizer (wat een kreng) de heer Vellekoop (altijd zingend door de gangen) en de heer Jansen, hij had een gitaar bij zich. Altijd lopend naar school. Op maandag een dubbeltje mee voor het zegeltje om te sparen. Alle leerlingen uit het oog verloren. Zoals het bij de meesten gaat.

  2002, marijke koolhoven
  ?