marijke keijser

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van marijke keijser en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  marijke keijser heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 7

  heb de deeltijd klas gedaan met alleen vrouwen was apart ° we hadden 1 man er tussen zitten ( die heeft het heel leuk gehad ) .

  heb de deeltijd klas gedaan met alleen vrouwen was apart ° we hadden 1 man er tussen zitten ( die heeft het heel leuk gehad ) . De wielerbaan kan ik wel uittekenen tussen de middag gezellig met z'n allen eten. De Ardenne natuurlijk en verder veel vrij want er waren te weinig docenten. Ons diploma met lied in ontvangst genomen was ludiek voor deze opleiding. Ik heb nog met een aantal kontakt Ineke Benjamins Linda Binsbergen en Marja Klinkhamer .

  2004, marijke keijser

  Ik weet niet zoveel meer uit deze tijd.

  Ik weet niet zoveel meer uit deze tijd. Wel zie ik het schoolplein voormij klimrek,zandbak, in de hoek stond een dikke boom. Soms werd de tuin-brandslang te voorschijn gehaald.De school had van die open slaande deuren, een poppenhoek. Ik zag toen voor het eerst donkere kindje 2 broertje uit indonesie kwamen ze Roy en... waren hun namen ik was daar wel van onder de indruk weet ik nog.Leo en Gertje daar speelde ik veel mee.De directeur was juffrouw Brummekamp.We gingen toen ook met de ponytaxi rijden.

  2004, marijke keijser

  Vond deze school niet leuk.

  Vond deze school niet leuk. Veels te streng.Heb deze school dan ook niet afgemaakt.

  2004, marijke keijser
  ?