Marijke Heeren

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marijke Heeren en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Marijke Heeren heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik kan me nog wel een weekje texel of ameland herinneren.

  ik kan me nog wel een weekje texel of ameland herinneren. Wij zaten bij fam. van eekelen geloof ik in het huisje. Veel griesmeelpap en nog meer van die vieze dingen. Als je s avonds niet op tijd ging slapen kon je bij brommet in bed komen slapen zei hij dan, nou iedereen wilde dan zijn mond wel houden, beste vriendinnen waren corona, marlenie en saskia.

  Willem De Zwijger, 1974

  Veel lol gehad op deze school met corona, marlenie, simone jeline enz teveel om op te noemen.

  Veel lol gehad op deze school met corona, marlenie, simone jeline enz teveel om op te noemen. Leren was er niet bij, 2 keer blijven zitten samen met corona, top tijd. In de pauze snoep kopen bij vrouwtje bes ofzo. Hier cor lodder, uit zuid beijerland leren kennen, was helemaal verliefd. Jammer dat de contacten met iedereen verloren zijn gegaan. Ook veel leraren voor de gek gehouden. Inmiddels via schoolbank weer contact met Sonja Koelewijn. Geregeld sturen we elkaar email-berichtjes waarin we elkaar op de hoogte houden van het dagelijkse leven.

  Openbare Mavo 'de buitensluis', 1980

  ?